снимка: pixabay.comТова е традиция от години. Ето как ще се случват

...
снимка: pixabay.comТова е традиция от години. Ето как ще се случват
Коментари Харесай

Обявиха как да следим движението на Дядо Коледа тази година

снимка: pixabay.com

Това е традиция от години. Ето по какъв начин ще се случват нещата през 2020:

Всяка година Google полагат спомагателни старания, с цел да ни заредят с уместно въодушевление за празниците. Една от най-забавните начинания на компанията в тази тенденция е интерактивен портал, с който да следим придвижването на  Дядо Коледа. Страницата включва още доста игри и скрити изненади за потребителите, които са подобаващи за цялото семейство в навечерието на коледните празници.

Гугъл към този момент са подготвени с тазгодишното издание на коледния тракер, който към този момент може да се достъпи онлайн от santatracker.google.com. Oнлайн платформата дава обещание да ви забавлява още повече, до момента в който се предпазвате от ковид в комфорта на своя дом.

Няма по какъв начин да не забележите, че поради характерната обстановка с пандемията Дядо Коледа и неговата спътница се появяват с защитни маски в Гугъл Santa Tracker 2020.

Компанията към този момент употребява обществените си сметки, с цел да подкани потребителите да изтеглят приложението на смартфоните. Коледният тракер също по този начин е наличен и от десктоп браузърите, с помощта на прогресивно уеб приложение основано от Гугъл.

Най-добрият вид е да отделите няколко минути и сами да разгледате виртуалното населено място и всички изненади, които ви предлага. Гугъл от време на време ще актуализират наличието, с цел да го създадат още по-атрактивно за всички. Тазгодишният тракер още веднъж ще ви зарежда с коледно въодушевление по разнородни способи.

Ако сте задоволително деликатни може да откриете и забавната 3D анимация на Дядо Коледа. Забавлението няма да бъде пълноценно, в случай че Santa Tracker 2020 не предлага и голям брой игри. Можете също так да разберете повече за тазгодишните проекти на Гугъл и като въведете " Where`s Santa " поръчката в полето за търсене на Гугъл Search.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР